Descoperă povestea Raluca Mîțu și cum am ajuns de la novice la expert în organizarea și planificarea de evenimente.

 

Cu siguranță veți fi impresionați de călătoria mea în lumea organizării de evenimente, care a început în 2013 odată cu înființarea agenției Avantgarde Events. Prin expertiza mea, am reușit să câștig o reputație impecabilă pentru organizarea de evenimente de lux, personalizate și unice, unde am gestionat fiecare aspect, de la consultanță și concept, până la planificare, design și coordonare.  În acești ani de experiență, mi-am perfecționat abilitățile de a crea experiențe de neuitat pentru clienți, asigurându-mă că fiecare detaliu este planificat cu meticulozitate și executat la perfecție.

Dacă vă doriți un eveniment de neuitat, nu ezitați să vă imaginați posibilitățile, iar eu vă garantez că le voi aduce la viață cu entuziasm și profesionalism.

iubesc

Aniversarea vieții: celebrează cu stil și pasiune!

Sunt de părere că viața este o succesiune de evenimente, iar retrospectiv, ar trebui să

evidențiem cu precădere momentele demne de celebrat, astfel încât să le păstrăm vii în

memoria noastră.

Specializată în planificarea și organizarea de evenimente premium pentru înalta societate, abordez fiecare nuntă, botez sau petrecere cu dăruire, pasiune și empatie. Ceea ce îmi aduce cea mai mare bucurie este momentul revelației, când clienții își dau seama că toate dorințele și visele lor au devenit realitate și chiar și-au depășit așteptările. Cu o experiență vastă de peste 9 ani în industria evenimentelor, am dezvoltat concepte de evenimente exclusiviste pentru medici, avocați, arhitecți și oameni de afaceri din toate regiunile României.

Raluca Mitu Event Planner Designer Despre 1
Raluca Mitu Event Planner Designer Despre 2
mă inspiră

Frumusețea în familie: Cum îmi găsesc inspirația în viața de zi cu zi

În calitate de iubitoare a frumosului, îmi este clar că alegerile estetice au un impact semnificativ asupra modului în care ne definim personalitatea. De aceea, consider că organizarea unui eveniment sofisticat și elegant, cu o atenție deosebită la detalii, este o modalitate perfectă de a-ți exprima propria individualitate. Pentru mine, inovația și abilitatea de a stabili noi tendințe sunt aspecte-cheie ale succesului, pe care le dezvolt continuu prin pasiunea mea pentru autoperfecționare.

Am lansat o afacere care reflectă valorile mele de familie, întrucât rolurile mele de mamă și soție sunt cele mai importante pentru mine. Pentru mine, bucuria vine din a petrece timp cu familia și din a încuraja și ajuta și alte familii să se bucure de viața lor de familie.

sunt pasionată de

Coaching & Business

Cu  entuziasm  pentru antreprenoriat și dezvoltare personală, am descoperit de ce coaching-ul este cheia succesului în afaceri. Împreună putem crea strategii personalizate pentru a-ți dezvolta afacerea și pentru a-ți atinge obiectivele de business. Fiind un expert în coaching și business, sunt gata să împărtășesc cunoștințele și experiența mea cu tine!

Prin organizarea a peste 500 de evenimente, am acumulat o experiență valoroasă în a gestiona situații neașteptate cu profesionalism și calm. Acestea mi-au oferit o înțelegere profundă a atributelor unei afaceri de succes în domeniul planificării de evenimente și mi-au permis să dezvolt o abordare personalizată, bazată pe stilul concierge.

Stilul concierge în organizarea de evenimente implică o abordare personalizată și atentă la detalii, pentru a oferi o experiență exclusivă și de calitate clienților. Este ca și cum organizatorul de evenimente ar fi un asistent personal, pregătit să satisfacă nevoile și dorințele clienților, oferindu-le recomandări și soluții adaptate la preferințele lor. Este un serviciu premium, care oferă o experiență de neuitat clienților săi. Tocmai de accea nu mă opresc aici. În plus, față de serviciile de planificare a evenimentelor, ofer și workshop-uri și programe de coaching unu-la-unu pentru antreprenori creativi, pentru a-i ajuta să-și descopere adevăratul potențial în industrie.

ralu-s-office
fun facts
brand-ul meu preferat

CHANEL

când sărbătoresc, o fac cu un pahar de

PROSECCO

playlistul meu favorit este cu

ca să mă relaxez, după o zi lungă,

CITESC

ÎNCEPE EXPERIENȚA UNUI EVENIMENT MARCA