PORTOFOLIU

VIZUALIZAȚI

PORTOFOLIUL MEU
DE EVENIMENTE PREMIUM

În calitate de fondator Avantgarde Events, mi-am construit o reputație pentru organizarea de evenimente personalizate, unice și de lux în care mă ocup de toate aspectele: de la consultanță și concept, până la planificare, design și coordonare de eveniment. Clienții mei își imaginează posibilitățile, iar apoi doar mă urmăresc cum aduc la viață visele lor. Vă invit să explorați portofoliul meu de evenimente de mai jos.

EXPLORAȚI DUPĂ TIP

Nunți

Previous slide
Next slide

Petreceri Private

Momentele ce merită sărbătorite merită o petrecere de neuitat!

Fie că este vorba de o aniversare romantică doar pentru voi doi, de o petrecere intimă de botez sau de o petrecere pentru ziua de naștere extravagantă, echipa noastră va lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a crea o petrecere sofisticată și distinctă, care să vă lase oaspeții uimiți! Serviciile noastre sunt disponibile pentru toate ocaziile: vă vom ajuta să planificați și să sărbătoriți cu stil.

Previous slide
Next slide

Corporate

Un brand memorabil înseamnă o afacere profitabilă.

În calitate de planificator și designer de evenimente, pot oferi consultanță magazinelor cu flori și cadouri, pot oferi strategii de display design, pentru ca locația să se revigoreze și să atragă clienți noi. Vă pot pune la dispoziție atât experiența și expertiza mea, cât și rețeaua mea de designeri, arhitecți, floriști sau decoratori, pentru a vă oferi strategii inovatoare de branding și a vă impresiona clienții.

Organizarea evenimentului dumneavoastră este o responsabilitate pe care împreună cu echipa mea, suntem mândri să o luăm în serios. Vă putem ajuta să vă planificați toate nevoile corporative, inclusiv deschideri de magazine, lansări de produse, conferințe de presă, ceremonii de premiere, târguri comerciale, întâlniri anuale, evenimente de team-building și multe altele. Scopul nostru este să ne ocupăm de planificare, inclusiv de concept, ambianță și divertisment, astfel încât să vă puteți ocupa de dezvoltarea afacerii.

PRINTRE CLIENȚII NOȘTRI CORPORATE SE NUMĂRĂ

ÎNCEPE EXPERIENȚA UNUI EVENIMENT MARCA